Tuesday, January 13, 2009

TAG DARI SIR NIK



1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di bawah untuk diletakkan di blog anda.


Terima kasih sir di atas anugerah award yang cute miut ni..tapi bersyarat lah pulak!


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Sir Nik seorang guru sains di sekolah rendah di daerah Rembau.
Sedang meyambung belajar dalam Ijazah Sarjana Muda Pengajaran Sains (Sekolah Rendah), kini berada di Semester Akhir. Berasal dari Pasir Mas Negeri Kelantan (Eh! kebanyakan kenalan erisya orang pasir mas! ) Masih punya satu isteri :) . Ada sorang putra (ada satu jer foto ) , tuan kucing yang penyayang ...nak tahu lagi, silalah ke blognya ...cerana blog.
Fakta tentang erisya pulak

a. Kerja gomen. Membantu penguatkuasaan akta2 di Mesia ni .

b. part -time buat MSc dalam bidang genetik. Ntah bila nak abis urgghhhh semangatpun dah makin cair ni.....

c. suka jalan2 tak kiralah ke mana ; ikut kemampuan ler hehehehe. Paling enjoy masa ke Jepun..maklum, sumer ditanggung!

d. Errr ...Negeri asal? Erisya orang Perak tapi dah lama menetap di Pulau Pinang sejak rumaja lagi hehehe tapi....masih pandai cakap perak, tau....

e. Lagu kegemaran ialah nada sousou (rimi natsukawa), shimanchu nu takara (kumpulan begin), เราต่างก็รู้ดี เธอเองก็มีใคร (aof pongsak) , semua lagu nyanyian Rossa, ....eh...banyak lak lagu kegemaran tak tertulis di sini! Tapi lagu siam tuh mengingatkan erisya pada seseorang yang amat istimewa di hati ini.

f. Hmmm..nak citer apa lagi ya...tak reti nak citer apa sebab tak de soklan . Itu jelah kot...




4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

Blogger yang bertuah tu adalah:


i) Uncle Mountdweller...boleh kan uncle? boleh lah yeeee

ii) Lots of Love

iii) Ajeem (eh...bukan balas dendam!)

iv)kak Nurdaniella


cukuplah kot..yang lain tuh dah kena tag dah aritu :)

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan“anda telah di tag - sila layari blog ______ untuk mendapatkan award anda”.
p/s: TERIMA KASIH KEPADA YANG SUDI MEMAPARKAN RIBEN PUTIH DI BLOG MASING2....ANDA JUGA SAHABAT ERISYA :) INSYA ALLAH SEMUA DOA YANG ERISYA PANJATKAN UNTUK SEMUA SAHABAT ...ADALAH TERMASUK DIRI ANDA SEMUA :)

11 comments:

  1. nak soklan erk.. hurmmm, takperrr.. me singgah2 one uoolsss.. salammz

    ReplyDelete
  2. salammz en me :)

    uncle, terima kasih kerana sudi...errr jgn lupa jawab tag ya....kak sakura dan erisya nak lebih kenali uncle :) tapi kak sakura takut nak jawab tag tu huhuhu

    ReplyDelete
  3. he he he tak apa kita kenal uncle n yang lain2 dulu ek!!

    ReplyDelete
  4. erisya, aduhh.. cukup lemah bila kena tag2 ni.. tapi, erisya punya pasal, akak ambik jugak la.. anyway, thanks yer, for everything..

    ReplyDelete
  5. Erisya,

    terima kasih.kreatif benar cara tag dan award nii..malam baru bleh kot..busy sangat minggu nii..hehe

    ReplyDelete
  6. Aku jahat jer bila aku tag akak balik.. ayak..

    ReplyDelete
  7. kak sakura....betul gak..erisya dah kenal kak sakura !

    alah kak nurdaniella...maknanya eirsya tinginnnnn sangat nak kenal akak lebih dalam :)

    Ajeem...its ok...take your time ;)..nanti girl friend marah lak kalau lewat pi dating hehehehe

    LoL , time kasih amik white ribbon tuh...eh ..jgnlah tag akak balik! tak acilah!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah