Sunday, January 11, 2009

TO ALL MY BEST FRIENDS




Ini adalah video lagu best friend nyanyian Kiroro ...siap ngan terjemahan dalam bahasa inggeris. Ada yang tak boleh nampak ya...tak tahu naper :(
Lirik tuh memang amat bermakna..luahan rasa daripada sahabat kepada sahabat.

12 comments:

  1. erisya,

    Sabarlah, Rindu, Sedih, Gembira dan Marah adalah nafsu kita yang disebatikan di sanubari setiap insan yang waras.

    Bukankah perasaan yang uncle sebutkan itu adalah anugerah Allah kepada kita. Itu menunjukkan yang kita masih waras.

    ReplyDelete
  2. Thanks uncle... syukur masih waras :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. You r d best present..
    Arigato, Best Friend..

    ReplyDelete
  5. best kan kalau ada best friend yang macam tu.. tapi, biasanya bila kita dah kahwin, persahabatan kita jadi terbatas..

    ReplyDelete
  6. alah... mesti tak dapat tengok :(

    kuchiwa

    ReplyDelete
  7. ahh...memg suka semua lagu kiroro..
    beshh!

    ReplyDelete
  8. Lots of Love...adaaaaa cuma internet je tenggelam-timbul huhuhu

    kak nurdaniella....setakat ini, alhamdulillah...masih berhubungan ngan kengkawan baik...malah suami kami beri keizinan untuk kami berkumpul setahun sekali..(mereka jaga anak)..satu malam jer lah . Adakala jika salah seorang dari kami outstation...yang lain akan cuti dan join sekali...maklum, penginapan free boleh claim huhuhu .

    maksu..alaaaa tak leh tengok gak ke...best tau lirik lagu tuh!

    ajaa....wahhh ajaa pun minat ye...kat mesia kiroro mmg terkenal berbanding penyanyi jepun lain

    selamat bersua kembali Pak! :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah